• Kies in 3 stappen
 • Samengestelde Sets
 • Eigen Foto
 • 5 werkdagen levertijd
 • Gratis Verzending
 • Kies in 3 stappen
 • Samengestelde Sets
 • Eigen Foto
 • 5 werkdagen levertijd
 • Gratis Verzending
close
Blijf ingelogd

FAQ

We kunnen je zeer waarschijnlijk helpen door hier de antwoorden te geven op de meest gestelde vragen. Alle onderwerpen op een rij:

 

 •       Het assortiment van Dock Four EasyLine
 •       Toepassing eigen foto’s
 •       Heeft het product een akoestische werking?
 •       Montage aan de wand & onderhoud
 •       Foto’s van klanten
 •       Verpakking
 •       Levertijd & aflevering
 •       Wie is de producent van Dock Four?
 •       Klachten
 •       Retouren
 •       Duurzaamheid
 •       Online partners
 •       Je kunt niet vinden wat je zoekt?
 •       Corona update

 

 

Het assortiment van Dock Four EasyLine

Uit hoeveel kleurwerelden kun je kiezen?

Het assortiment bestaat uit 6 verschillende kleurwerelden. Elke kleurwereld bestaat uit een nauwkeurig afgestemd pallet van stoffen, prints en functionele accessoires. Binnen een kleurwereld kun je kiezen uit 4 verschillende formaten (S, M, L en XL). Per combinatie van kleurwereld en formaat zijn er meerdere combinaties ontworpen door de designers van Dock Four.

 

Welke functionele accessoires moet je zelf nog monteren?

De spiegel, kledinghaken (2) en het opbergplankje kun je zelf op eenvoudige wijze aan de stylepad haken. Zie montageadvies. Daarbij kunt je dan zelf ook nog de gewenste positie bepalen van de accessoires. Het magneetbord en de spider worden kant en klaar geleverd.

 

Kun je ook één stylepad bestellen?

Onze designers hebben mooie ontwerpen voor je gemaakt van verschillende aantallen stylepads. Zo zijn er meerdere ontwerpen van 2 (S),3 (M),4(L) en 5(XL) stuks. De uiteindelijk keuze is aan jou. Maak je keuze en indien gewenst kan er altijd nog los bijbesteld worden. Zie hiervoor onze site.

 

Waar kun je de stylepads van Dock Four EasyLine bekijken?

Wij snappen dat je de stylepads misschien eerst even van dichtbij wilt bekijken en de materialen wilt voelen. Daarvoor ben je normaal van harte welkom in ons atelier in Nunspeet. Momenteel is dit met de geldende Corona maatregelen helaas niet mogelijk. Graag helpen wij je telefonisch zo goed mogelijk. 

 

Toepassing eigen foto’s

Aan welke kwaliteit moeten jouw foto’s aan voldoen?

Maak jouw creatie nog persoonlijker met een eigen foto. Bij de meeste combinaties kun je een eigen foto toevoegen. Daarvoor moeten jouw foto’s minimaal 72 dpi zijn en 1700 x 1700 pixels. Optimaal is 150 dpi en 3543 x 3543 pixels. Op onze website kun je, wanneer je een set hebt gekozen, jouw foto uploaden en er wordt dan vanzelf aangeven of jouw beeld van voldoende kwaliteit is.

 

Montage & onderhoud

Hoeveel kg kan een stylepad dragen?

Bij een juiste montage aan de wand en juiste ophanging van de draagplankjes kan een stylepad maximaal belast worden met 15 kg.

Hoe bevestig je de hoekprofielen aan de wand?

Elke stylepad heeft op de achterzijde een voorgemonteerd aluminium hoekprofiel. Voor het kunnen ophangen van de stylepad aan de wand dien je het bijgeleverde hoekprofiel (lengte 400 mm) zelf met 2 schroeven aan te brengen op de muur. Maak daarbij gebruik van de handige montagemal voor het aftekenen van de boorgaten. Zie ook het bevestigingsadvies.

Hoe gebruik je de montagemal?

In elke doos is een montagemal (vel papier met aftekening van de boorgaten) bijgesloten. Plak het vel met behulp van de horizontale belijning waterpas op de wand en teken de rode boorgaten af op de muur. Lees ook de instructie op de tekenmal.

Met welke bevestigingsmiddelen zet je het hoekprofiel vast op de wand?

Je kunt gebruik maken van de bijgesloten universeel schroeven en pluggen.

Hoe onderhoud je de stylepads?

De harde oppervlakken kun je reinigen met een zachte doek en lauw water. De textiel oppervlakken en fotoprints alleen reinigen met een zachte doek.

 

Akoestiek

Heeft Dock Four EasyLine een akoestische werking?

De stylepads die met ‘textiel op schuim’ zijn afgewerkt absorberen het geluid in de ruimte en hebben daardoor een akoestische werking en dragen bij aan een verbetering van het woon- en leefklimaat.

 

Foto’s van klanten

Zoek je inspiratie voor je ontwerp?

Op onze website laten we de ontwerpen zien die onze designers met grote zorg hebben gemaakt. Maar ook tonen wij graag onder Binnenkijker [link naar pagina] wat verschillende tevreden klanten in hun eigen huis hebben opgehangen. Wij zouden het leuk vinden wanneer we een foto van jouw wand ontvangen zodat wij nog meer mensen kunnen inspireren!

 

Verpakking

Hoe wordt Dock Four Easyline verpakt?

De stylepads (maximaal 5 stuks per verpakkingseenheid) worden inclusief alle accessoires, bevestigingsmaterialen en montageadvies verpakt in een stevige kartonnen doos met een afmeting van 12,5 cm hoog en 57 cm breed en lang. Het maximale gewicht per doos is 15 kg.

 

Levertijd & aflevering

Wat is de levertijd?

Dock Four Easyline heeft een levertijd van 1 week. Via Track & Trace kun je de status van je bestelling volgen.

Wat zijn de verzendkosten?

 Er zijn geen verzendkosten. Wij leveren de stylepads van EasyLine altijd gratis bij je thuis af.

Alleen voor het retourneren betaal je de verzendkosten.

 

Ontwerp & productie

Wie is de producent van de EasyLine stylepads?

Easyline is 100% Nederlands ontwerp en ook de productie vindt plaats in Nederland in het atelier van Dock Four in Nunspeet. De grondstoffen komen waar mogelijk uit Nederland en anders uit Europa. De aluminium hoekprofielen worden in opdracht van Dock Four geproduceerd in China.

 

Klachten

Hoe dien je een klacht in?

Wij hechten veel waarde aan een goede service. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Daarom horen wij graag als je niet tevreden bent over de verzending of het product. Heb je een klacht, tip of verbeterpunt? Mail deze naar info@dockfour.com. Binnen 14 dagen ontvang je een inhoudelijke reactie van ons. Je kunt ons ook bellen op +31 85 822 2250.

 

Retouren

Kunt u producten retour zenden?

Het kan wel eens zijn dat u een bestelling wilt retourneren. Neem voordat u gaat versturen eerst contact met ons op via info@dockfour.com of 085 822 2250.

-Wanneer er in de door u geselecteerde combinatie een eigen foto zit heeft u geen herroepingsrecht en kunt u het niet zonder reden retour sturen, aangezien deze combinatie dan speciaal voor u gemaakt is. Wel kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij kijken of wij samen tot een goede oplossing kunnen komen.

-Als u een EasyLine combinatie heeft gekozen waar geen eigen foto in zit dan heeft u wel recht op retour voor een periode van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, als de retourlevering in goede orde door ons is ontvangen.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retour formulier hier invullen op de website of direct met ons contact opnemen.

Neem echter ten alle tijden contact (zie email en telefoon nummer hier boven) met ons op als er iets mis is. Want klopt er iets niet aan het product door onze fout, dan sturen we kosteloos een nieuw product op!

Benodigde informatie: naam, adres, order of factuur nummer, bankrekeningnummer. Of maak gebruik van dit modelformulier herroeping. Linknaar bijlage Modelformulier herroeping. Zie bijlage.

 

Garantie

Welke garantietermijn heeft het product Easyline?

Wij geven op de stylepads met bijbehorende accessoires van de EasyLine bij normaal gebruik een garantie van 3 jaar, mits alle producten conform de voorschriften zijn gemonteerd en onderhouden.

 

Duurzaamheid

Wat is het duurzaamheidsbeleid van Dock Four?

Wij ontwikkelen zelf en testen op kwaliteit, milieuvriendelijkheid en veiligheid. Wij streven naar een circulair bedrijfsproces van alle grondstoffen en materialen. Voorts zijn wij gecommitteerd om te zorgen voor goede arbeidsomstandigheden in alle fabrieken waar voor ons geproduceerd wordt.

 

Onlinepartners

Waar is Dock Four Easyline te koop?

De verkoop gebeurt alleen online via de website van Dock Four Easyline en via online partners zoals Bol.com

 

Is Dock Four Easyline te combineren met Dock Four Proline?

De combinatie van EasyLine en ProLine in èèn ontwerp aan de wand is in niet mogelijk. EasyLine stylepads hebben een afwijkende maat en gebruiken ieder een ander afhangmethode.

- EasyLine: afmeting panelen 50 x 50 cm met aluminium haakprofiel

- Proline afmeting 60 x 60 en 60x120 en 120x120cm met kunststof montageframes.

 

Je kunt niet vinden wat je zoekt?

Kun je in deze klantenservicerubriek toch niet het juiste antwoord vinden op je vraag?

Neem contact met ons op en wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Email naar info@dockfour.com of bel ons op +31 85 822 2250.

 

Corona update juni 2020

Wij garanderen dat we bij productie, verpakking en aflevering, de hygiënemaatregelen in acht nemen conform de richtlijnen van het RIVM.